Skip to content

Wij kunnen vloerverwarming voor u aanleggen

Heerlijk warme voeten bij u thuis.

WIJ KOMEN VRIJBLIJVEND LANGS

WIJ KOMEN VRIJBLIJVEND bij u LANGS

Over deze dienst

Vrijblijvend

Om elkaar eerst te leren kennen en om te horen wat er nodig is komen wij vrijblijvend bij u langs.

Afspraken

Mocht u ervoor kiezen om door te gaan worden er afspraken gemaakt over de werkzaamheden. Zodra dat afgehandeld is zullen de werkzaamheden van start gaan op de afgesproken datum.

Aflevering

Tijd om alles af te leveren naar uw wensen. Hierna kunt u genieten van een heerlijk warme vloer.

Vloerverwarming laten plaatsen

Voor de beste vloerverwarming in het Westland kom je naar Puister Loodgieters. Onze experts leggen de vloerverwarming vakkundig en snel aan, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Daarbij wordt speciale aandacht besteed aan onder meer het soort vloerverwarming, het patroon en de afwerking. Afhankelijk van het type vloer wordt gekozen voor een bepaalde soort verwarming, bijvoorbeeld droogbouw of natbouw. Dit vanwege de beschikbare ruimte: niet alle methoden kunnen in dezelfde vloer worden toegepast. Puister Loodgieters zorgt al jaren voor uitstekende vloerverwarming in het Westland en staat garant voor kwaliteit!

Voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming heeft twee grote voordelen ten opzichte van traditionele verwarmingsmethoden. Om te beginnen is er de energiebesparing. Wanneer je een ruimte met radiatoren wilt verwarmen, heb je daar veel warmte voor nodig. Die warmte wordt opgewekt met energie en daar betaal je in de winter de rekening voor. Vloerverwarming werkt anders. Omdat de hitte egaal wordt verdeeld, is een lagere temperatuur voldoende om de kamer op een aangename temperatuur te brengen. Kortom: minder stookkosten en dus een lagere jaarrekening! Een tweede voordeel heeft te maken met de indeling van de kamer. Zonder radiatoren heb je plots ruimte over die je naar eigen inzicht kunt inrichten! Vloerverwarming in het Westland is dus niet alleen lucratief, maar ook ruimtebesparend!

Type systeem en functie van de ruimte

Vloerverwarming kan op verschillende manieren worden ingezet. Vaak wordt er gekozen tussen hoofdverwarming en bijverwarming. Op basis daarvan wordt ook het gebruikte systeem bepaalt. Een vloerverwarming die gebruikt maakt van warm water is duurder, maar ook zuiniger. Een elektrisch systeem is goedkoop aan te leggen, maar wordt bij intensief gebruik steeds prijziger. De functie van de ruimte speelt een belangrijke rol bij deze keuze. Een elektrisch systeem is ideaal voor een garage of speelkamer, maar in de woonkamer is dit minder gebruikelijk. Wil je meer weten over de verschillende soorten vloerverwarming in het Westland? Puister Loodgieters helpt je graag verder!

Recente werkzaamheden

[instashow columns=”3″ rows=”2″]

Contact 

Vragen? Bel gerust voor meer informatie over onze diensten. 

Algemeen

Elisabethvloed 7, 2675 RD Honselersdijk